DSC03556x

Criza din sănătate, un subiect banal pentru președintele Klaus Iohannis

”Nimic senzațional!”. Acesta a fost răspunsul oferit de președintele Klaus Iohannis, atunci când presa l-a întrebat ce se va discuta în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Între timp, purtătorul de cuvânt al președintelui a prezentat ordinea de zi a ședinței CSAT, pe care figurează și situația sistemului de sănătate. Faptul că românii mor cu zile prin spitale este 0 banalitate pentru președintele Iohannis. Lipsa medicamentelor, a aparaturii, a personalului medical, condițiile improprii în care medicii și asistentele își desfășoară activitatea sunt niște nimicuri pe Klaus Iohannis. Îi atragem atenția președintelui că acest mod de gândire trădează un profund dispreț față de români și îi cerem pe această cale să-și revizuiască atitudinea.