perrom

Guvernarea tehnocrată, cea mai mare țeapă pe care și-au luat-o românii

Zero realizări, gafe, incompetență și un dispreț total față de români. Acestea sunt „realizările” Guvernului Cioloș la un an de la învestire. Experimentul politic impus de la Bruxelles se încheie cu un bilanț negativ. Specialiștii susținuți de președintele Klaus Iohannis, cei care stârpeau corupția politică și salvau România, s-au dovedit niște veleitari oportuniști. Odată cu apropierea alegerilor parlamentare, miniștrii, în frunte cu Dacian Cioloș, s-au lepădat de haina de „tehnocrat” și au început să se gudure pe lângă partidele politice în căutarea unui loc călduț în Parlament sau, de ce nu, în viitoarea echipă guvernamentală. În rest, de pe urma lor nu rămâne decât o atitudine profund anti-românească, dovadă fiind graba cu care au atacat la Curtea Constituțională Legea conversiei creditelor. Singura veste bună este că la Guvern s-a spart țeava cu demisii, problema este că aceste demisii vin prea târziu și au la bază calcule politice.

Dănuț Pop

Președinte Partidul Ecologist Român