dem4

O nouă golănie antidemocratică!

Alegerea primarilor într-un singur tur nu are nicio legătură cu „reforma politică” pe care o clamează marile partide. În fapt, putem vorbi doar despre o aberație antidemocratică.

Deciziile Curții Constituționale nu se comentează! Acesta este răspunsul cel mai comod pentru politicieni. Doar că nu decizia CCR este în discuție, ci mârșăvia partidelor mari, erodate, atinse de flagelul corupției și care nu mai au ce să ofere.

Reprezentanții acestor partide au înțeles foarte bine mesajul străzii și, pentru că românii s-au săturat de ei, se impun acum cu forța. Este clar ca lacrima că edilul în funcţie are prima şansă într-un asemenea sistem electoral. Prin urmare, PSD și PNL vor pune din nou stăpânire pe România. Ambele blocuri politice au suficient de mulţi primari și încerce să îi păstreze prin manipularea sistemului electoral. Justiția strâmbă și subordonată le dă o mână de ajutor.

În acest moment, salvarea țării vine doar de la românii care vor merge pe 5 iunie la vot. Ei sunt cei care pot înfăptui adevărata schimbare. Ne bazăm pe înțelepciunea și sprijinul lor.