• Ne gasiti si pe retelele sociale
bani

Români, scoateți rapid banii din bănci!

Jefuirea cetățenilor a primit undă verde chiar de la Curtea Europeană de Justiție. Mai exact, CJUE a stabilit că băncile pot fi salvate de la faliment prin confiscarea și utilizarea depozitelor clienților.

 O astfel de decizie periculoasă și perfidă transformă băncile mari, generatoare în multe cazuri de înșelăciune și șarlatanie, în instituții supreme, intangibile, mai puternice decât statul în sine.

Dacă până acum bancherii, chiar dacă nu pierdeau nimic, măcar erau puși sub controlul statului, prin hotărârea Curții de Justiție bancherii nu sunt sancționați, nu suportă consecințe și nici nu sunt controlați. Dreptul la proprietate este desființat iar siguranța financiară a cetățenilor este aruncată în aer.

Considerând că cetățenii sunt mai importanți decât băncile și statul național mai important decât deciziile aberante ale Comisiei Europene, Partidul Ecologist Român îi îndeamnă pe români să își retragă banii din bănci.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>