cocos-si-gaina1

Tehnocrații s-au împiedicat!

Dacă acceptau din start avansurile partidelor politice, tehnocrații s-ar fi arătat așa cum sunt: niște oportuniști lipsiți de orice preocupare față de țara aceasta. Dacă refuzau, nu îi lua lumea de proști, dar riscau să fie puși la colț de stăpânii care i-au plantat la Palatul Victoria. În consecință, tehnocraților nu le-a rămas altceva decât să se împiedice. Tonul l-a dat chiar premierul Dacian Cioloș. Nu vrea să se înregimenteze politic, dar așteaptă ca partidele să se pună la picioarele lui și să-l proclame din nou prim-ministru. Păcăliți și de această dată au fost românii, care au crezut în acest mit al specialiștilor onești. Din păcate, tehnocrații s-au dovedit mai parșivi chiar și decât cei mai experimentați politicieni, singurul lor scop fiind acela de a-și asigura un loc călduț în Parlament.