• Ne gasiti si pe retelele sociale
media-149053752678674200

„Bocitoarea pădurii” s-a întors în Guvern!

Doar în România cu cât un politician este mai incompetent, cu atât urcă mai repede pe scara ierarhică. Ai făcut treabă de mântuială, atunci meriți să fii promovat.
Cam asta s-a întâmplat și cu distinsa doamnă Grațiela Gavrilescu. Mandatul ei în fruntea Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor a fost unul dezastruos. În afară de un lung șir de lamentări, niciun proiect benefic pentru mediu nu a rămas de pe urma Grațielei Gavrilescu. Și-a bătut joc de Codul Silvic și a îngropat în Parlament proiectul care prevedea interzicerea exportului de masă lemnoasă.
Pentru aceste „realizări” Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea au premiat-o. Nu doar că i-au dat din nou Ministerul Mediului pe mână, dar au uns-o și vicepremier. În cel mai bun caz, doamna Gavrilescu va face ce știe ea mai bine, adică nimic. Există însă și varianta în care Ministerul Mediului să devină o fabrică de proiecte inutile și aberante care vor fi promovate însă din interes politic.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>