• Ne gasiti si pe retelele sociale
20604338_1547794638577378_7457639322650380865_n

De când am ajuns să lăudăm un ministru ca își indeplineste atributiile pentru care este plătit ?

La inceput am crezut ca Prim-Ministrul Tudose il ironizeaza pe ministrul Daea in ceea ce priveste nonperformantele sale in agricultura, insa, imi dau seama ca avem de-a face cu o situatie fara precent. Doar pentru ca au fost date la timp toate subvențiile pentru agricultură sau ca au reusit sa acceseze toate fondurile europene dedicate agriculturii, nu inseamna ca merita ridicat in slavi. Este datoria lui sa isi faca treaba. Punct.

Mai mult, ministrul Daea se pare ca prelungeste scandalul “dublului standard” in calitatea produselor vandute in tara noastra. Acesta continuă să ascundă numele produselor şi ale producătorilor. Motivele prezentate ar tine de legislatie, insa, nu am vazut pe nimeni sa se agite pe la Bruxelles pe aceasta tema, din partea Romaniei. Cand vorbim despre sanatatea noastra, nimic nu ar trebui sa ne stea in cale. Asa cum se intampla in alte state.

Ca sa nu mai amintim de proiecte importante in sectorul agricol care ar trebui să devină un motor de creștere economică și o sursă de locuri de muncă pentru populaţia din mediul rural, modernizarea agriculturii din Romania avand ca efect mai ales recâștigarea pieței interne și internaționale.

Deci, pentru care performante il lauda Tudose pe Daea ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>