• Ne gasiti si pe retelele sociale
18671199_1477029325653910_6683400416719197476_n

Din seria “Suntem cu ochii pe voi” CUCule, i-ati zborul!

Lipsa de autoritate ca ministru dar si in administrarea banilor publici il imping pe Ministrul Cuc sa achizitioneze drone pentru monitorizarea santierelor de constructie a autostrazilor.

Apreciem initiava “aeronautica” a ministrului CUC (ca tot se pricepe), insa ii propunem: contravaloarea costurilor legate de achizitionarea si exploatarea dronelor sa fie acoperita de reducerea echivalenta a unui numar de posturi din aparatul ministrului, care au in fisa postului atributii de verificare si/sau monitorizare a lucrarilor.

Daca aceasta propunere nu il “aranjeaza” atunci sa se asigure ca valoarea costurilor pentru achizitionarea si exploatarea dronelor va fi suportata de catre constructor- o masura preventiva, daca tot simte acest risc si oamenii din subordine nu isi fac treaba. In situatia in care se incalca clauze contractuale ( intarzieri, calitate slaba a lucrarilor), se reziliaza contractul cu constructorul, doar daca spagile nu sunt prea mari.

Daca de departe ideea pare ciudata, ne intrebam cine va avea comanda acestor drone? Totusi, partea buna a achizitiei unor drone ar fi ca, in sfarsit, Autoritatea Aeronautica va reglementa utilizarea acestora in Romania.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>