• Ne gasiti si pe retelele sociale
30706155_1803375259685980_6727540874424614912_n

Ecologistii din Sectorul 1 cer MT si PMB consolidarea Podului Constanta si solutionarea problematicii pietonale din acea zona

“Podul Constanta, aflat in Sectorul 1, la intersectia dintre Calea Grivitei si Soseaua Chitilei, ramane nerefacut si in acest an, desi se afla in stare avensata de degradare. Podul este in administrarea CFR, insa strada si calea de rulare a tramvaiului tin de Primaria Capitalei, iar de cativa ani cele doua institutii nu reusesc sa se sincronizeze ca sa inceapa lucrarea.”

Desi cetatenii Sectorului 1 au facut numeroase sesizari, se pare ca procesul de reabilitare reabilitarea a Podului Constanta este departe de a se indeplini. Mai mult, in fiecare zi exista riscul ca in acel perimetru sa se intample vreun accident sau mai grav vreo nenorocire.

Chiar daca lucrarile de consolidare/ extindere sunt complexe datorita actualizarii dimensiunii acestuia la traficul din zilele noastre, nu a existat nici macar o preocupare pentru asigurarea sigurantei cetatenilor din zona care sunt expusi tragediei.

In aceste conditii, PER Sector 1 cere Ministerului Transporturilor si Primariei Generale a Capitalei sa ajunga de urgenta la un acord de privind consolidarea Podului Constanta si solutionarea problematicii pietonale din acea zona.
Sursa foto: Google

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>