• Ne gasiti si pe retelele sociale
18057816_1446646802025496_154512741208558442_n

Ministrul Cuc îl duce cu drona pe premierul Grindeanu

Ca să arate poporului că el este adevăratul premier al României, Sorin Grindeanu s-a încordat un pic și i-a ordonat ministrului Transporturilor „să se mute pe teren”. Băiat inteligent, crescut în pepiniera lui Niculae Bădălău, Alexandru Cuc nu a renunțat la confortul biroului, dar a ocupat tot terenul:
– „și-a deplasat” șeful de cabinet la conducerea Aeroporturi București
– „l-a mutat” pe teren pe ginerele lui Niculae Bădălău, tocmai în conducerea TAROM
– a mai deplasat și o tânără care promite și care și-a făcut stagiul în echipa pesedistă din Giurgiu ba pe la conducerea Aeroporturi București, ba pe la TAROM.
La final, ca să nu-i scape nimic, ministrul Cuc a decis și să realizeze o rețea de drone care să supravegheze celelalte obiective. Probabil că și aceste drone vor survola tot consiliile de administrație, pentru că la capitolul infrastructură, România rămâne o țară a ulițelor – cu 31.000 de kilometri de drumuri de pământ/piatră și doar 747 kilometri de autostradă.

Mirică Dimitrescu – vicepreședinte Partidul Ecologist Român

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>