• Ne gasiti si pe retelele sociale
32856075_1835701079786731_3711124439807557632_n

Oare cu ce i-a gresit Romania clasei politice dupa 1990?

Facand o scurta analiza, constat cu regret ca “marii” decidenti romani din fruntea Statutului au actionat impotriva intereselor noastre, au fost lipsiti de patriotism si mai ales, ne-au vandut stainilor pe 2 lei. Ironia sortii este ca s-au vanut si pe ei, poate pe 3 lei, dar, asta i-a transformat total in sclavi si se vede.

Cel mai bun exemplu il vedem astazi la Liviu Dragnea si Klaus Iohannis. A devenit asa, un trend de a te poza cu personaje cheie din afara, ca sa iti arati greutatea la intoarcerea in tara. Inclusiv regiile replicilor taioase dintre cei doi, par a fi cu miza exclusiv personala, dar in baza sustinatorilor din afara. Desigur, fiecare cu interesele sale.

De pilda, daca nu am sti de problemele din Justitie ale lui Liviu Dragnea si dorintele sale de a fi, pe rand Premier si mai nou Presedintele tarii, am spune ca PSD chiar o joaca inteligent prin miscarea mutarii Ambasadei Romaniei din Israel.
De cealalta parte, il avem pe actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, care nu prea e hotarat daca mai vrea un mandat in Romania sau sa aleaga calea europeana ca posibil presedinte al Comisiei Europene. De aici si atitudinea transanta privind respectarea acordurilor cu forurile europene. Din nou, nu e foarte clar daca o face pentru domnia sa sau pentru Romania.

Ei bine, in timp ce Dragnea simpatizeaza Israelul si pe Trump, iar Iohannis Germania si pe Merkel, ma intreb de romani se mai ingrijeste cineva? Dragi romani, nu v-ati saturat sa fiti condusi de scalvii strainilor?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>