• Ne gasiti si pe retelele sociale
28059477_1584350678308560_8070867606187332956_n

PER cere excluderea judecatorului Cristi Danilet din Magistratura

Intr-o emisiune la TVR Cluj, judecatorul Cristi Danilet a precizat, in legatura cu inregistratile dintre procurorul Mircea Negulescu și Vlad Cosma, ca ”ceea ce am văzut la televizor în acele înregistrări nu înseamnă cu nimic că s-a încălcat legea”.
Cu ale cuvinte, Judecatorul Danilet confirma practicile trinomului DNA- judecatori- Servicii, le considera si le promoveaza ca fiind legale.

Acest lucru nu numai ca este grav, dar, ridica multe semne de intrebare cu privire si la alte dosare. Mai mult, afirmatiile acestui “karateka al Justitiei”, intaresc dubiile vehiculate in spatiul public despre obiceiurile procurorilor de a intocmi dosare si explica de ce multe dintre ele sunt ulterior achitate.

In final, cred ca CSMul ar trebui sa se autosesizeze in privinta declaratiilor lui Danilet, sa ofere o explicatie publica in acest sens si, in cazul in care se certifica autenticitatea inregistrarilor mentionate mai sus, judecatorul Cristi Danilet sa fie exclus din Magistratura, mai ales ca nu se afla la prima abatere declarativa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>