• Ne gasiti si pe retelele sociale
imageResize (3)

Previziunile PER, ignorate de catre PSD, s-au adeverit

Incidentul MAJOR de securitate pe aeroportul Otopeni confirma, din pacate, ceea ce Partidul Ecologist Roman semnala in vara anului trecut. Liviu Dragnea si Razvan Cuc au ignorat avertizarile noastre care faceau referire la starea pistelelor de la Aeroportul Otopeni, putand duce la o catastrofă aviatică. Inca de anul trecut, Directorul General Mândrescu pusese in pericol siguranța traficului aerian pe AIHCB, prin afectarea în mod iremediabil a integrității comisiilor de analiza de risc și a procesului de identificare si management al riscului, așa cum este el definit de toate reglementările aplicabile la nivel național si internațional. Ulterior, PER a cerut si CONVOCAREA DE URGENŢĂ A CSAT pentru a analiza activitatea CNAB, fiind, in definitiv, o problema de siguranta nationala.

Astazi, Cuc, Titea si Mandrescu au disparut din peisaj si iata ca incep sa apara si urmarile managementului catastrofal aplicat si de acestia. Asa se pare ca rezolva PSDul problemele: sunt schimbati periodic ministrii si directorii, fara ca vreunul sa fie luat la intrebari. Desi a recunoscut ca nu se pricepe la oameni, aceasta strategie de “succes” aplicata de Liviu Dragnea ne costa foarte mult. Pe langa faptul ca imaginea Romaniei este afectata in acest domeniu, dar oricand se poate intampla o tragedie si vom pierde oameni.

Speram ca macar de data asta Parchetele sa se autosesizeze si sa le tulbure linistea…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>