• Ne gasiti si pe retelele sociale
34875677_1862880810402091_3628226752041451520_n

Slugă până la capăt

Sclavul de serviciu, Marius Pieleanu ne prostește pe față. Dezinformează și manipulează. Această slugă a banului nu are limite și la fiecare apariție publică are grijă să întoarcă favorurile celor care-i țin nevasta în funcție, sefă la Penitenciare. Asta că să nu mai vorbim despre licitațiile pe care le câștigă. Oare nu mai există alt Institut sociologic de cercetare serios în România?

În ultima să apariție, acest personaj nociv a mințit telespectatorii că mitingul PSD-Alde a fost în realitate “revoltă românului”, pentru că “românul mediu, simplu, (…) s-a săturat să fie batjocorit și a spus că nu se mai poate”. Acest sociolog de mâna a doua nu mai are limite și nici respect pentru corectitudine.

Ca să fie clar. Pesediștii au venit la București la dispoziția lui Dragnea, în calitatea lor de membrii de partid. Au scandat despre “Statul paralel” pentru că așa li s-a spus. Cei mai mulți sunt oameni simpli care nu au vreo problema de justiție. Au scandat pentru șefii lor. Punct.

Dănuț Pop
Președinte PER

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>