Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

70% din carnea de porc din magazine vine din import

Danut POP (PER) : Ordinul nr.24/29 ianuarie 2021 incurajeaza euroscepticismul si crearea unei societati romanesti coloniale, un fel de Bantustan al UE!

Partidul Ecologist Roman (PER) condamna Ordinul nr.24/29 ianuarie 2021 care interzice creșterea în gospodăriile populației a mai mult de cinci porci, dar și a deținerii unei scroafe pentru reproducție.

“Agricultura si traditiile le mai avem si noi in tara asta, vad ca a venit si vremea lor! Industrie, intrastructura, turism, educatie sau sanatate, pe toate le aveam la resuscitare sau chiar moarte clinica. Nu ne poate suspecta ori acuza cineva de conspiratie in fata evidentelor: mancam prost alimente de calitatea a doua, importam coca congelata, practicam agricultura de subzistenta, primim discriminatoriu subventii mai mici in agricultura fata de Franta, importam deseuri, scoatem lemn din tara in nestire ca doar exista “zona de liber schimb la produse si servicii” si “Politica Agricola Comuna”. La gripa aviara nu au prea reactionat romanii, un pic la gripa porcina si iata ca a aparut si Ordinul nr. 24/29 ianuarie 2021. Norme, norme si iar norme! Acesta interzice creșterea în gospodăriile populației a mai mult de cinci porci, dar și a deținerii unei scroafe pentru reproducție. Ce efect va avea? Simplu, disparitia traditiilor romanesti si ajutor dat samsarilor pe segmentul negotului cu porcine. Taranul roman va fi condamnat la schimbarea stilului de viata, nemaiputand sa cumpere/ vanda porci sau carne si produse din porc. Deja 70% din carnea de porc din magazine vine din import, conform INS.

‼ “Vrem o țară ca afară”, frumoasă lozincă, dar cu ce pret? Condamn cu fermitate intreaga clasa politica pentru tradare a interesului national si a romanilor, pentru ca nu isi doresc valorificarea potențialului Romaniei (agricultura, turism, resurse naturale, educatie etc).