Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

ALEGERILE LOCALE, O MASCARADĂ! ÎNȚELEPT AR FI SĂ LE ANULĂM

Dezbaterile televizate la care au participat aspiranții la funcția de primar al Municipiului București au scos în evidență un aspect foarte grav: cetățenii sunt complet ignorați, în programele candidaților regăsindu-se doar aspecte privind dezvoltarea orașului și multă gargară.

Contrele doctrinare stânga / dreapta au dezvăluit un spectacol cinic fără precedent: absența bucureștenilor din preocupările și proiectele celor care vor să administreze Primăria Capitalei.

Trist este și faptul că niciunul dintre moderatorii acestor dezbateri nu au fost interesaţi de poziţia candidaţilor privind calitatea vieţii cetăţenilor.

Lipsurile materiale curente, starea drumurilor, corupţia şi birocraţia, starea precară a spitalelor, traficul stresant, lipsa locurilor de parcare nu-l vor abate pe bucureştean de la celelalte nevoi și aspirații: alimentație sănătoasă, aer curat, nu unul otrăvitor, apă pură, care să nu-i pună în pericol sănătatea, plimbări în natură etc. Altfel spus, o viață mai bună, mai sănătoasă, la care toți cetățenii au dreptul.

Anularea abuzivă a şansei PER de a avea un candidat la Primăria Capitalei nu ar fi trebuit să suprime şansă bucureștenilor de a avea acces la beneficiile oferite de mediul înconjurător, dar se pare că a anulat-o!

Ultima speranţa este legată de candidaţii la sectoare şi consiliile aferente precum şi de candidaţii la Consiliul General, singurii în măsură să susţină interesele cetăţenilor indiferent de culoarea politică, dar care merită un trai mai bun în strânsă legătură cu natura.

Proiectul ECO-CITY elaborat de Partidul Ecologist Român cuprinde soluţiile ignorate de ceilalţi candidaţi. Consilierii PER la sectoare şi la Primăria Generală vor fi cei care vor pune grija față de cetățean pe primul loc, în detrimentul intereselor politicianiste.

Dezbaterile publice de până acum au o singură concluzie: alegem primar pentru oraş nu pentru locuitorii săi!

Decât să participăm la o mascaradă electorală, mai bine anulăm alegerile!