Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Apel către Președintele Romaniei, premier si Parlament

Partidul Ecologist ii solicita lui Klaus Iohannis să prezinte Uniunii Europene poziționarea Parlamentului României pe temele controversate considerate prioritare astăzi de blocul european. Solicitarea ecologistilor vine la puțin timp după ce premierii Poloniei, Cehiei, Slovaciei și Sloveniei au făcut scut in jurul lui Viktor Orban și acuză Parlamentul European că a transformat tema statului de drept intr-un “jihad” împotriva statelor conservatoare.

➡️ “Cred că este momentul ca România să se pronunte oficial pe tema cu LGBTQ și a formatului de educație sexuală in scoli. Europenii nu sunt interesați de valorile creștine la care se raportează românii si impun dorintele minoritarilor trecand peste principiul majoritatii.

Parlamentul României trebuie sa se pronunțe prin vot pe aceasta temă iar președintele României cât și premierul să transmită mesajul la nivel international.

❌ Românii trebuie să știe pe cine au trimis în Parlament și dacă demnitarii se luptă sau nu pentru drepturile şi interesele lor. Nu putem sta și aștepta să ni se tot impună de la Bruxelles, iar politicienii noștri sa facă plecăciuni și sa accepte tot, fără sa țină cont de voința populară.

‼️ Să nu uităm că PNLul lui Ludovic Orban are o perspectivă crestină, traditională pe aceasta temă. Dacă rezultatul votului in Parlament va fi “pentru” regulile UE, atunci Klaus Iohannis, Florin Câțu, coaliția de guvernare, PNL si USRi și parlamentarii, senatori si deputați, să iasă pe străzi și le dea vestea românilor. Să fie curajoși, sa-și asume! “ a declarat Dănuț Pop, președintele PER.