Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Ciolaniada de zilele trecute a generat guvernul Cîțu cu o componență ministerială pestriță, unele poziții fiind deja intuite, altele catastrofale, o satiră politică slabă.

❌ Greșeala fatală a fost acordarea Ministerului Mediului, Apelor și PADURILOR catre UDMR! Este un scuipat pe obrazul ecologistilor, indiscutabil! Oricum le dadusera Dezvoltarea, neghiobii!
Tanczos Barna, cel cu „atitudine multidisciplinară” declara că țara noastră are prea multe reguli de protecție a mediului care nu ne lasă să ne dezvoltăm. Despre măcelarirea pădurilor din județele administrate de UDMR nu a spus nimic, dar cu siguranță nu a venit să promoveze parteneriatul durabil între om și natură, ori să stopeze tăierile ilegale. Nu proiectele de interes și siguranță națională afectează mediul, ci tăierile ilegale, gropile de gunoi neconforme, importul de deșeuri, concesionarea resurselor naturale, exploatarea pe baza de cianuri etc.

❌ Si-au luat Justiția inapoi, prin propunerea și investirea lui Stelian Ion ca ministru. Despre individ se știe că a fost avocatul lui Mazare și că a obţinut o locuinţă ANL prin fraudă in 2005, crescându-și în mod fraudulos punctajul. Deci, un om creativ! In rest, o portavoce impotriva Ordonantei 13 si mult zgomot pe subiectul SIIJ. Dacă Predoiu nu a reușit implicarea serviciilor secrete în anchetele penale sau desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, acest trompetist politic o va face și FĂRĂ DEZBATERE. Agenda este clară, este o chestiune de timp!

❌ Vlad Voiculescu, zis și Vlăduț de fani, este noul ministru al Sănătății. A mai fost el pe acolo și … și nimic bun. Pentru noi, românii. Sigur, el este mereu o victimă, îl ajută și fața. Să vedem ce-a pus la cale tura asta, că are tot contextul să se desfășoare financiar!

❌Tânârul Claudiu Nasui la Economie, Antreprenoriat și Turism, nu este o palarie prea mare pentru el? Sau îl ajuta tatăl (Nasui, Motorola)? Acesta militează cel mai mult pentru impozit zero pe echivalentul salariului minim.

❌ Dan Barna, Vicepremierul Dan Barna, (suna foarte bine, cred ca e tare mandru cat de departe a ajuns) are chiar ocazia să apese pe tastele laptopului în folosul românilor. Nu trebuie să mai simuleze asta în mesajele sale video!

❌ Raluca Turcan, o femeie cat 10 !? Este singura din tot guvernul. De necrezut oferta total masculina, fix din partea celor care sustineau si dezbateau reprezentativitatea de gen in politica, aia cu „occidentul”! Vedeti, sa o puneti si in spate la poza de grup!

Alte aspecte:
– in sfârșit, marii opozanți pluseristi au înșfăcat ciolanul și sunt și ei la guvernare, adică muncesc!
– caricatura aia politică de Cioloș a rămas în afara schemei, ce bine!
– Sorin Cîmpeanu, ministerul Educației va trebui sa redeschida scolile

Cam atat. Revenim la subiectul COVID.

Danut POP
Presedinte PER