Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Clotilde Armand, ca musca în asfaltul turnat de Bechtel

Doar pentru că a luat 50 de milioane de euro de la Bechtel ca să fraierească statul român, doamna Clotilde Armand are impresia că este capabilă să redacteze o strategie pentru transporturi.

Schița cu care a venit în fața publicului și pe care a numit-o pretențios „capitol din programul de guvernare” demonstrează însă că doamna Armand a picat fix ca musca în asfaltul pe care l-a turnat Bechtel.

Îmi permit să citez: „Infrastructura de transport este un element esențial al strategiei economice. Potențialul României este enorm. (…) Propunem, prin urmare, reforma profundă a instituțiilor și companiilor ce gestionează infrastructura de transport a României”. Brambureala a continuat în aceeași notă și pe același ton strident pe care Clotilde Armand obișnuiește să-l folosească de parcă s-ar afla pe centura politicii.

Să înșiri niște propoziții care, în mare parte, au ca subiect „corupția”, nu înseamnă nici măcar că ai intenția reală să rezolvi problemele României în ceea ce privește transportul rutier, feroviar, naval și aerian. O sfătuiesc pe doamna Clotilde Armand să se ocupe de finanțele USR, un domeniu le care se pricepe bine și în care, după cum se vede, are un real succes.

 

Dănuț Pop

Președinte Partidul Ecologist Român