Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

COMUNICAT DE PRESĂ

Biroul Permanent Național al Partidului Ecologist Român a validat candidatura Domnului Cristinel Deaconescu la Primaria Municipiului București.

Valorile noastre comune ne-au adus împreună și am hotarât ca prin acest parteneriat să câștigăm Primaria Capitalei promovând valorile ecologiste.

Ideile și proiectele ecologiste sunt obligatorii pentru un București modern, pentru creșterea calității vieții, pentru asigurarea confortului și bunăstării locuitorilor orașului.

Evoluția și inovația sunt esențiale pentru trecerea la nivelul spre care aspirăm cu toții: București – Capitală Europeană.

Vă invităm alături de noi în această campanie electorală pentru a genera cunoaștere și plus-valoare prin proiectele noastre, împreună cu Cristinel Deaconescu și pentru schimbarea radicală a Municipiului București.

În acest demers, am ales să nu mizăm pe notorietatea candidatului ci pe expertiza profesională în administrația publică locală.

Activitatea avută în cele două mandate de consilier general și un mandat de Președinte al CGMB îl recomanda pe Cristinel Deaconescu ca om cu solide valori ecologiste și ca excelent Primar al Capitalei!

Biroul de presă al Partidului Ecologist Român

18.04.2016