Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Cretinii de la USR vor să ne invețe copiii despre masturbare la 4 ani

Subiectul educației sexuale in România nu este nou.

Țara noastră are o populație in scadere, majoritar neșcolită si săracă. Ne confruntăm și cu un procent considerabil de analfabeți- funcțional, mai ales la nivelul demnitarilor români. La fel sunt si cei de la USR, ei au auzit de fenomen și statisticile mamelor adolescente, dar nu îl înteleg în profunzime sau deloc.

In acelasi timp, prea multi părinți sunt plecați in strainatate iar abandonul scolar ori educatia bunicilor sunt criterii de care ar trebui să ținem cont.

Adolescenții din România au nevoie de un sprijin, adaptat nivelului lor biologic de dezvoltare, dar NU la copii și cu atat mai puțin la cei de gradiniță!!!

Spunea cineva pe facebook faptul că trebuie să fii imbecil să inveti un copil să faca bombe si să te astepti să nu incerce imediat să faca singur și să nu explodeze.
Copii trebuie să se dezvolte natural, in armonie, sa-l aibă pe Dumnezeu ca reper si valorie crestine. Romanii nu vor renunta vreodata sa foloseasca cuvinte ca „mama” si „tata” ori sa schimbe definitia familiei in Constitutie! Nu vor numi la scoala „cursant” in loc de „baiat” sau „fată” ca în Marea Britanie si nu vor trăi in grupuri sau vor renunța la proprietate. Viata intima distincta ori excentrica nu poate schimba fundamentul continuitatii unei societati crestine, barbatul si femeia, având ca obiectiv perpetuarea speciei.

O data acceptate aceste inclinatii, ce îi va opri pe pluseristi sa promoveze incestul, zoofilia sau necrofilia? Care este le este limia acestor descreierați inconstienti, cei mai multi fara copii, sa dicteze directia majoritatii?

Dănut Pop
Presedinte PER