Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Dacă s-ar institui taxa pe prostie, guvernanții ar fi datori vânduți la stat

Dragi români,

Sunteți mințiți în fiecare zi!

Știu că și eu vin din zona politică și probabil că ar trebui să stau cu capul plecat în fața voastră, dar îndrăznesc să vă atrag atenția că ați fost tot timpul păcăliți.

Vi s-a cerut să aveți răbdare, ”să strângeți cureaua” pentru că România să se dezvolte. FALS! V-ați sacrificat pentru ca o gașcă de indivizi fără scrupule să se îmbogățească pe spinarea voastră.

Vi s-a spus că fabricile, uzinele și combinatele în care lucrați vor fi mai eficiente după privatizare. O altă păcăleală pe care ați plătit-o cu locurile de muncă.

Vi s-au tăiat salariile și pensiile pentru ca România să depășească o criză pentru care nu voi ați provocat-o. În timp ce voi v-ați drămuit fiecare bănuț, politicienii din toate partidele mari au continuat să fure și să-și umfle conturile.

Acum, vi se spune că voi sunteți vinovați pentru majorarea taxelor și impozitelor sau pentru introducerea unor noi biruri aberante. Statul nu mai poate să vă ducă în cârcă. O MINCIUNĂ ORDINARĂ! Banii nu vor ajunge nici în sistemul de sănătate, nici în școlile în care învață copiii voștri, nici în autostrăzi și nici în agricultură, ci în buzunarele mafioților care conduc acum România.

O taxă pe prostie ar fi totuși utilă, așa guvernanții ar cotiza permanent!

DĂNUȚ POP

Președinte Partidul Ecologist Român