Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

De atâta bunăstare, guvernantii distrug și agricultura!

Foarte usor a trecut știrea că Florin Cîțu a scos din PNRR două proiecte esențiale pentru economia și agricultura românească: unul pentru irigații, desecare/drenaj și antigrindină și, rețeaua de depozitare, procesare si distribuție a produselor românești. Modul heirupist în care s-a facut acest PNRR ne-a dus în situația în care, în fața Comisiei, România nu a dovedit, pesemne, că acestea nu afectează mediul. Guvernanții, în frunte cu premierul Cîțu, nu au fost capabili să pregatească corect și proiectele pentru agricultură.

Chiar fostul ministru al agriculturii, penelistul Oros, într-un joc de glezne declarativ, a zis că au în calcul alte surse pentru constinuarea proiectelor, dar după ce și-a dat demisia a marturisit că Florin Cîțu nu e interesat de agricultură și că în PNRR nu a fost cuprins niciun proiect major în acest domeniu elementar pentru țara noastră.

Așadar, am înțeles incapacitatea de a susține cele 2 proiecte extrem de importante pentru satul românesc! Ne întrebăm dacă guvernanții au identificat soluții alternative de finanțare, mai ales că ambele proiecte sunt parte integrantă a programului de guvernare. Sau condamnă la sărăcire totală, românii?

Danut POP
Presedinte PER