Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

De câțiva ani, sesiunile de alegeri electorale pentru parlamentare aduc un element de surpriza și nu ma refer la rocada locurilor 1 și 2

Dacă in 2016 USR a fost “cireasa de pe tort”, anul acesta AUR este bomboana de pe coliva, un fel de “asta ne mai lipsea” in legislativ! Un partid cu finanțare obscură, căci pentru a fi atât de vizibil ai nevoie de mulți bani, nu doar de cei virați in conturile de campanie ca sa asiguri “transparența” dar și cu personaje duplicitare, care pozează in patrioți de sezon. S-a mai distrus încă o data mitul partidului clasic cu organizații in teritoriu dar mai ales ideea că romanii au nevoie de politicieni pregătiți. A se “studia” șomerul George Simion, sub titlul: ascensiunea fulminantă a unuia care nici măcar nu era șef de galerie, dar pe care îl recomandă, eventual, plămânii!

Sigur, aceste “refulări” ale exercitării dreptului de vot, venite dinspre cetățeni cum zic unii, ar fi legitime vis-a-vis de trocurile politice dintre cei doi poli, PNL și PSD de care, romanii declara că s-au saturat. Adevarul este ca strângi de-o brosură pentru studenții la științe politice cu aceste povesti.

Realitatea este asta: de când Basescu a scos serviciile din coteț (câinii de pază ai democrației) și le-a înfipt ca un cuțit in spatele justiției și partidelor, se fac tot felul de calcule, pe față, privind reconfigurarile scenei politice. Și se vede! Ponta și Tariceanu scosi din joc, slavă Domnului și să speram că urmează și PMPul lui Petrov, cu el cu tot, dacă celebrele sale negocieri eșuează.
Până una, alta, PNL își merită soarta că a ajutat AUR de frica USR! De analizat și scorurile UDMR la aceste alegeri. Veți intelege multe!

Mulțumim, deci, Serviciilor că girează de fiecare dată lupi in blană de oaie in Parlament și să privim spre AUR ca la soroșistii de tip nou.

Dănuț Pop
Președinte PER