Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Definiția securității

Exista “lucrători pentru Securitate” și “securiști”. Conotația ar face diferența! Dar eu cred ca mai există o categorie, aceea a “securiștilor prosti”, cei de tip nou, promovați in funcțiile guvernamentale. Îi recunoști după răutate, aroganță, încăpățânare. După cum spune și vorba românească: prostul nu e prost destul, până nu e și fudul! Și ca sa fiu și mai exact, se găsesc in USR-Plus!

Ei se vând ca noi in politică, dar au metehne vechi, că doar sunt pui de securiști! Și asta se vede! Sunt atât de proști încât ca politician te minunezi de reacțiile, replicile de copii răsfățați și chiar de lozincile lor iluzorii! Sună bine dar ei nu sunt capabili și vede toată țara cum s-au împotmolit.

Același punctaj de partid de doua săptămâni: “luptam cu mafia”! Care mafie? Spuneti tare, sa audă românii. Dacă nu spuneti sunteți complici! Sau faceti loc sa vina mafia voastră? De la angajamentul in scris cerut premierului privind acordul lui Trotinetă și Julien pentru schimbarea miniștrilor in Guvern, acordarea de funcții onorifice unor persoane care au acces la informații secrete și de siguranța naționala, dar fără ca aceasta lista de onorifici sa fie publica și până la insistentele pentru rămânerea lui Drulă in funcție după jignirea premierului, pe motiv ca lupta cu mafia…

Setea de putere și gustul de ciolan le-a aratat adevarata față: securiști prosti și disperați! Și imaturi!

Dănuț Pop
Președinte PER