Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Din cauza neperformantei, ecologistii (PER) cer desfintarea Garzii Forestiere Suceava: „Jurnalistii le fac treaba”!

Vreau sa ii felicit și sa le mulțumesc jurnaliștilor de la Recorder pentru investigațiile realizate in domeniul mediului înconjurator. Fac o munca extraordinara!

Ultima lor realizare este despre jafurile din pădurile Sucevei. Tinerii de la Recorder dau clasa Gărzii Forestiere, Gărzii Naționale de Mediu, instituțiilor de verificare și control, dau clasa justițiarilor din România si chiar DNAului.

In fata unor astfel de investigații jurnalistice toți șefii de instituții din domeniu trebuie sa își plece capul de sluga și sa plece acasă.
Instituțiile fără rezultate trebuiesc DESFINTATE. Acordarea bugetului către acest tip instituții, in general, trebuie făcuta după nivelul de performanța. Doar așa vom putea avea rezultate iar fraternizarile cu mafia lemnelor și a gunoaielor se vor diminua.

Sunt si oameni care isi fac treaba si trebuiesc pastrati si apreciati.
Se impune, deci, o schimbare de paradigma! Actuala construcție instituționala la Mediu, Ape si Paduri nu este rentabilă.

Confirmarea ilegalitatilor primite de catre jurnalisul Alex Nedea din partea Garzii Forestiere Suceava sub forma de comunicat de presa, este totodata o recunoastere a neprofesionalismului acestora, cu care inteleg sa isi exercite atributiile.

Cer conducerii Grazii Forestiere din Suceava sa isi dea demsia avand in vedere declaratiile stupefiente facute dupa violentele de zilele trecute, in sensul apelului la solicitarea informatiilor online de la ei si de a nu mai merge pe teren pentru investigatii.

Ivestigatiile jurnalistilor de la Recorder sunt mai eficiente decat verificarile pe care le-ar putea face Corpul de Control al Ministrului Mediului, Apelor si Padurilor. TÁNCZOS Barna nu are voie sa taca in aceste situatii rusinoaste pentru agentiile din subordinea sa. Trebuie sa ia atitudine si sa inceapa demiterile. Altfel, sa plece si el.

Danut POP
PRESEDINTE PER