Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Ecologiștii (PER), atac dur la adresa Primăriei Municipiului București

Astăzi, filiala PER București a desfășurat o acțiune de voluntariat privind curățarea unor clădiri din Centrul Istoric al Bucureștiului.

Credem că vi s-a întâmplat, și poate nu o dată, să vedeți aspectul neîngrijit al clădirilor (și așa) nereabilitate din centrul capitalei. Poate unii dintre dumneavoastră au fost chiar rușinați de peisajul dezolant pe care îl observau și criticau străinii, fie prieteni sau turiști.

Este strigător la cer că principalul punct de atracție turistică din București nu constituie o prioritate pentru Primăria Generală a capitalei. Fie ca vorbim de clădiri administrate de PMB, fie ca vorbim de proprietăți private, este clar că nu există regulii, iar cele care ating tangențial problema nu sunt respectate.

Se pare că doamna Gabriela Firea nu este deranjată de gunoaiele din centru vechi, de geamurile nespălate, desenate sau sparte ale clădirilor abandonate ori neocupate.

Sperăm ca acțiunea noastră să îi atragă atenția doamnei primar și alături de CGMB să găsească cele mai potrivite idei pentru soluționarea acestor probleme rușinoase…