Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Fiecare guvern are victimele sale carbonizate!

Demisia, Arafat! Demisia, Voiculescu!

Văd ca trebuie să ne obișnuim cu faptul că ne ard rudele in spitale. Fiecare guvern are victimele sale carbonizate, indiferent de culoarea politica!

❌ Asistăm pasivi la rotația slugilor securiste în funcții și speram ca aceeași mafie a sistemului din sănătate să schimbe ceva. Miniștri de carton cu agende necunoscute simulează grija pentru cetățeni.
De ani buni avem aceleași probleme! Lipsa autorizatiilor, avizelor, condiții precare sau lipsa investițiilor etc. Ce se întâmplă cu banii din sănătate, că nu se vede nimic?!

❌ Același Arafat și incompetentul care se întâmplă să fie ministru la momentul tragediei, se murdăresc un pic la gura de teorie în fața romanilor și gata, s-a livrat vrăjeala cu detaliile procedurale.
N-ar fi exclus să apăra Vlăduț, sa plângă un pic, că el se mulează pe tragedii și-l și ajută fața! Aceeași șleahtă manevrează sistemul și românii așteaptă schimbări! Nenorociții, ei chiar cred că li se cuvin acele funcții! Atâția bani și fonduri europene, atâtea tragedii in ultimii ani și nicio schimbare?

Cu ce ochi mai ieșiți in fața românilor, hienelor?
Demisia, Arafat! Demisia, Voiculescu!
Dănuț POP
Președinte PER