Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

„Greu de ucis” 7, seria romaneasca. Bruce Willis ar fi invidios

Mult tupeu de periferie si dezinteres pentru problemele reale ale ţării. Asta a transmis aseara Liviu Dragnea. In stilu-i arogant si zambind pe sub mustata, liderul PSD a reusit din nou sa atraga atentia de la subiectele de interes national, lansand (alte) promisiuni de implementare a unor proiecte ce urmeaza a fi realizate sub forma parteneriatului public- privat, pana la sfarsitul acestui an si respectiv anul viitor. Autostrazi, clinici medicale, celebrul canal Dunare- Bucuresti si mult asteptata Lege a Pensiilor. De fapt, de cand au castigat alegerile, pesedistii nu fac altceva decat sa citeasca din programul de guvernare din care, cea mai mare realizare este sa amane termenele promise in 2016 si sa dea vina pe “Statul Paralel” (din care fac parte), ori pe Opozitia si asa slaba, care doar incita la proteste stradale. Desigur, toate acestea in conditiile in care ei detin majoritate parlamentara. Te apuca si rasul cand ii vezi ca se cramponeaza in chestiuni “birocratice” pentru niste OUGuri simple, iar ei se agata declarativ de proiecte uriase, menite “sa schimbe Romania”. E asa, un fel de iubire pe la spate aplicata romanilor…

Promisiunile mincinoase ale guvernantilor cat si cei cativa pamfletari de pubela care le sustin colectiile de bazaconii nu mai dau prea multi pe spate. Cu toate acestea, Dragnea s-a intrecut pe el in aceasta seara. Ne-a marturisit ca anul trecut ”un om foarte celebru în lume” ar fi trimis 4 straini sa se cazeze la un hotel din centrul capitalei, cu scopul de a-l asasina. Si pentru ca a scapat, astazi, la un an distanta, s-a gandit sa ne spuna si noua.

Asadar, dacă există o cercetare despre aceasta presupusă asasinare a sa, îi cresc serios șansele la azil politic. Asta e ideea, Liviu? Sa arati ca nu esti in siguranta in Romania?

Daca nu există nicio cercetare in acest sens, ii cerem demisia din fruntea Camerei Deputatilor, intrucat niciun personaj politic nu ar trebui sa se joace cu asemenea declaratii publice, pe langa faptul ca s-a obisnuit sa vanda iluzii romanilor in privinta proiectelor de guvernare.

Danut Pop
Presedinte PER