Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Homosexuali!

PER acuză europarlamentarii de dublul standard in contextul LGBTIQ. Ecologistii: drepturile minoritatilor etalon pentru majoritate!

Ca să respecți un om pentru ceea ce este el nu ai nevoie de un regulament. Mai ales daca ești ditamai institutia europeană, unde se presupune că muncesc intelectuali, elita europeană, oameni cu viziuni complexe, ce se inchină sloganului „unitate in diversitate”. Deci, cu atât mai mult un regulament pentru inlocuirea unor cuvinte de baza ca „mama” si „tata”. Nimeni nu ar trebui să se gandească vreodată să denatureze esența cuvantului „mama”, mama este numai una, dătătoare de viață și nu poate fi schimbat acest sens!

„Homosexuali”, „lesbiene” „transgender” sunt cuvinte clar definite astăzi și percepute unanim ca fiind persoane cu orientari sexuale diferite. Regulamentul european vine și modifică aceste cuvinte cu sintagme pesemne, sinonime, pozitive, in numele corectitudinii politice.

Suntem marcați de preocupările institutionale ale UE pe acest segment și ne poziționăm total impotriva acelui regulament promovat. Este cu siguranță un prim pas sigur catre impunerea statelor membre implementarea sa!

De asemenea, PER acuză europarlamentarii români de practicarea dublului standard și îi include în categoria din ce în ce mai largă a “slugilor de la Bruxelles”.

Dănuț Pop
Președinte PER