Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Liderul PER, Dănuț POP a reacționat la ultimele declarații ale lui Florin Cîțu, președinte Senat, cu privire la solicitarea unor explicații pentru români, despre cresterea prețurilor la energie și gaze din ultima perioadă.

„Domnul Cîțu trăiește într-o realitate paralelă!
Cum poți tu, cel care ai contrasemnat ca și ministru de finanțe (până și autocorectul mi-a scris monstrul de finanțe 😂) odiosul act prin care se liberaliza piata energiei, alaturi de eternul Virgil Popescu și de amnezicul Ludovic Orban, sa critici acum creșterea prețurilor la energie și gaze? Este culmea tupeului!

Copil fiind, știam că una dintre culmile tupeului este să împingi pe cineva pe scări și să-l întrebi, mirat, de ce se grăbește 😂. Asta a făcut și Florin Câțu cu economia românească pe care, după ce a împis-o la vale, este foarte mirat că prețurile o iau razna!

Și mai era o culme a tupeului, care i se potriveşte perfect lui Cîțu: după ce-ți faci nevoile la ușă cuiva (a PSD, în cazul acesta) să suni insistent să ceri hârtie igienică, să speri să te şi şteargă, şi eventual, şi pe ceilalți doi care au stat de şase!