Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Liderul PER Dănuț Pop se amuză de cât de slab este George Simion în politică

Ultimul apel al președintelui AUR, George Simion de a crea un pol politic cu partide neparlamentare a atras atentia președintelui PER, Dănuț Pop. Ecologistul Pop subliniază că Simion nu a învățat nimic de la consilierii săi, că nu iese cu ceva unic și serios, inspirându-se mereu de la alții, ramânând un „gălagios şef de galerie”.

„Văd că Simion este paralel cu politica, nefiind în stare să iasă cu un proiect care să le apartină, se inspiră mereu de la alții.

La o saptamană de când am anunțat noi crearea unui proiect politic pentru 2024 invitând partidele neparlamentare la discuții, astăzi apare si Georgică să ne spună că va face ce nu s-a mai facut vreodată, adică un pol politic împotriva PNL-PSD, alături de 50 de formațiuni politice. Ei bine, pentru un gălagios șef de galerie care nu a reușit să se auto-depașească ar trebui să își recunoască rolul de creație politică a celor din culise si că singur nu este capabil de nimic. Distinșii presedinți de partide neparlamemtare nu pot fi atrași cu „petreceri de preacurvie” despre care s-a auzit că Simion le organizează. El nu are ce să le ofere pentru că nu știe politică, acesta face doar scandal! Este extremist, agresiv și ridicol. Se crede un ultras prin Parlament!

Un om de calitate a avut lângă el, pe Anton Pisaroglu, dar și acesta a rupt colaborarea cu el!
Il informez ca în Registrul Partidelor Politice sunt si partide radiate, sper că nu le-a contactat și pe acelea, în cele 50 cu care se laudă.
La cât de priceput este, nu m-ar mira!” declară Dănuț POP.