Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Mai știe cineva, ceva despre Predoiu? Numirea unui Procuror-șef la DIICOT este apanajul exclusiv al ministrului Justiției! Faptul că nu avem conducere la DIICOT face ca lumea infracțională și în special traficanții de droguri sa prolifereze și să facă din ce în ce mai multe victime în rândul tinerilor.

Nici Bode nu ar trebui să fie așa pasiv, cei doi miniștri, MAI si MJ, trebuie să-și asume responsabilitatea pentru victimele consumului de droguri în condițiile în care nu fac mare lucru pentru a preveni și pentru a combate fenomenul infracțional legat de traficul și consumul de droguri.

❌ Tinerii mor din cazua drogurilor, nu doar la festivaluri, însă acestea constituie un prilej ca autoritățile să se implice concret, nu doar să monitorizeze. Să nu uitam faptul că urmează doua festivaluri foarte mari. Ar trebui să exista parteneriate clare între Agenția Națională Antidrog și organizatorii de festivaluri. În afară de seminarii, simpozioane și împărțit de pliante, această agenție nu face absolut nimic pentru prevenție! Simpla țigară a devenit un lucru banal pentru adolescenti!
‼️ Daca s-a decis ca la marile festivaluri din România s-a dat liber la droguri si ne promovăm internațional în felul acesta, îi invităm pe guvernanți să ne spună! Poate știe ministrul turismului ceva, că Bode și Predoiu au amuțit!

Dănuț POP
Președinte PER