Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Ministerul de Interne este într-un haos total!

După accidentul celor două minore, ambele în vârstă de 11 ani, în care este implicat un polițist, ministrul Lucian Bode a declarat că poate MAI ar trebui să reanalizeze procesul de recrutare din sursă externă, pentru că e riscant. WOW, ce constatare!

🛑 Acum deplânge deficitul de personal din MAI, spunând că aproape 30.000 de posturi nu sunt ocupate la nivelul MAI. Întrebarea este, însă, cum s-a putut ajunge într-o astfel de situație alarmantă? Unde este planificarea în MAI, ce fac oamenii ăștia toată ziua pe bani publici? Ce s-a schimbat până la Lucian Bode?

➡️ Aceleași personaje se află la conducerea MAI de ani întregi, a se vedea cazul lui Bogdan Despescu, celebrul chestor general care este demis și reinstituit mai des decât alții își schimbă șosetele.
Sindicatele de polițiști atrag atenția asupra unor situații grave la care polițiștii trebuie să intervină cu puținele resurse pe care le au, reclamând lipsa echipamentului necesar. Școala de subofițeri dura înainte 2 ani, acum se face în 6 luni! La ce se așteaptă când nu au schimbat mare lucru în anii ce-au trecut? Oamenii ăștia se joacă cu viețile românilor pe care de fapt ar trebui să-i protejeze!

Degeaba se plânge la TV ministrul Bode, pentru că problema este în interiorul ministerului!