Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Multi romani au avut experiente neplacute in legatura cu spitalizarea sau cu serviciile spitalicesti.

Multi romani au avut experiente neplacute in legatura cu spitalizarea sau cu serviciile spitalicesti. De la conditii, comportamentul personalului, pana la accesul la medicamente.

Desigur ca toate acestea ne fac sa ne punem intrebarea: De ce sa mai platim contributiile pentru sanatate?

Din pacate guvenantii de pana acum nu au avut capacitatea de a repara treptat aceste probleme. De aici si vocile dese din ultimul timp care indeamna la neplata acestor contributii. Este de neacceptat ca alianta de guvernare PSD-Alde nu a inteles un lucru atat de simplu: romanii vor sa beneficieze de servicii, tratament si conditii de spitalizare pentru care platesc. Dar, cum se vede si in stirea de mai jos, se pare ca acestia au doar preocupari personale.

Sănătatea este un domeniu care influențează siguranța națiunii pe termen mediu și lung. Cum conservarea condițiilor optime de viața pentru prezent, dar mai ales pentru viitor, este obiectivul esențial al ecologiei, pentru Partidul Ecologist Român sănătatea reprezintă așadar un domeniu mai mult decât prioritar, de care depinde viitorul țarii și al națiunii.

PER promoveaza crearea unui sistem de sănătate care să ofere tuturor cetățenilor posibilitatea de a atinge o stare de sănătate cât mai bună, contribuind astfel la creșterea calității vieții acestora.
___________________________________
Pentru a vedea propunerile PER pentru sanatate, puteti accesa linkul de mai jos
https://www.per.ro/program-de-guvernare/