Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Ne îndreptam flagrant către legiferarea desfrâului

Ne îndreptam flagrant către legiferarea desfrâului minorităților sexuale in detrimentul valorilor majorității. Uniunea Europeană a fost declarată zona de libertate LGBTIQ.

In numele corectitudinii politice și a discriminării pozitive, noi, majoritarii, trebuie sa acceptam ca reguli normale și recunoascute, manifestările publice ale comunității LGBTIQ.

‼️🌲 Partidul Ecologist Roman se pozitioneaza împotriva casatoriilor persoanelor de același sex sau adoptarea copiilor de către astfel de cupluri.

✅ România este cea mai religioasă țara din Europa! Mai mult, in 2018, la Referendum, aproape patru milioane de români au susținut consemnarea în Constituția României a definiției căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie.

✅ PER considera total nepotrivita definirea căsătoriei in alt mod, la fel de nepotrivita vedem utilizarea denumirii de “părinte 1” și “părinte 2” sau chiar apelativul de “mama” sau “tata” dată unor persoane de sexe opuse.

Nu instigam la ura împotriva persoanelor de orientări sexuale diferite. Chiar credem ca in intimitatea sa, fiecare cetățean roman este liber sa facă ce simte, însă, impunerea unor modificări pentru un grup minoritar dar ce implica și se răsfrânge asupra majorității, este nejustificat, incorect moral și politic. Ar însemna sa promovam legal și pedofili, incestul, zoofilii, necrofilii etc!
‼️Unde punem limita normalității?
‼️ De ce minoritățile ne dictează normalitatea?

Dănuț Pop
Președinte PER