Pe cat de innovatoare suna carnea viitorului 3D, pe atat de toxica ar putea fi

Pe cat de innovatoare suna carnea viitorului 3D, pe atat de toxica ar putea fi

Noi credem ca important este ca obtinerea artificiala sa fie confirmata ca NU produce efecte negative sau chiar mortale asupra consumatorului uman. Nu de alta dar, este demonstrat ca si actualul fast food din lume, realizat din improvizatii, afecteaza sanatatea consumatorilor sau chiar provoaca dependenta.
Impachetata intr-un mesaj ecologist, aceasta inovatie a carnii 3D, vrea sa reduca fondul de animale si pasari sacrificate pentru alimentatia omenirii.
✅ PER aduce in discutie si posibilele efecte economice: pretul la consumator, locuri de munca, gestionarea pe viitor a segmentelor ce urmeaza a fi inlocuite, asta tot in raport cu numarul mare de populatie, aflat in crestere.
Inlocuirea abatoarelor si a frigiderului cu imprimante 3D, suna intr-un mare fel, nu de alta, dar si imprimantele raman fara “toner”.
➡️ Sa fie realmente o solutie pentru omenire sau este doar un soi de “delicatesa” promovata ca trend culinar?
✅ Pana la noi clarificari, noi, ecologistii, continuam sa militam pentru produse naturale, pentru noi si copii nostri!
Danut Pop
Presedinte PER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *