Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

“Nu-i oprește nimeni să o execute cu prioritate, decât incompetența! “

Partidul Ecologist Român îl somează pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, să accelereze lucrările autostrăzii Ploiești- Brașov, tinand cont de avizul CSAT ca obiectiv de siguranța națională.

Dănuț Pop (PER): “Nu-i oprește nimeni să o execute cu prioritate, decât incompetența! “

Nici nu a început bine anul ca noii guvernanți useristi își dau arama pe față. Vestea că nici anul acesta nu o rezolvam cu autostrada Ploiești-Brașov ne îngrozește! Este inacceptabil! A avut țara asta tot felul de demnitari intelectuali, bine intenționați, neșcoliți, trădători sau descreierați! Se pare ca nici unul nu vrea sa lege zonele istorice ale României și România cu Europa prin infrastructura rutieră! Studii de fezabilitate, masterplanuri, calcule, șpăgi, firme de casă, firme neserioase, schimbări dese de guvern, toate acestea sunt indicatorii unei Romanii fără speranța in acest domeniu. Avem bani, avem instrumente, oare ce-i mai împiedica? De ce 3 ani, dacă se poate intr-unul singur? Unde sunt rezistenții sa umple Facebookul de comentarii, sa instige sa ură și proteste? Cine încasează acum haștagul?

Useristul Catalin Drulă ar trebui să își ia în serios funcția de ministru și să se apuce de treabă! Dacă nu este capabil, să se retragă!