Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Partidul Ecologist Roman cere ca in timpul desfasurarii unui proces penal, un inculpat sa nu aiba dreptul de a parasi Romania

Sunt sigur ca multi romani s-au intrebat cum este posibil ca diferite personaje politice sa plece din tara, desi era in curs de desfasurare un proces penal, care ii viza pe fiecare, in mod direct, in calitate de inculpati. Apoi, vreau sa cred ca o parte considerabila a romanilor a inteles ca in tara noastra nu s-ar fi putut fura atat de mult daca nu ar fi existat o complicitate intre clasa politica, reprezentantii Justitiei de la momentele respective si din pacate, o parte a Serviciilor de Informatii. Mai ales astazi, se vede cu ochiul liber acest lucru!

Constatam deci, cu ce usurinta, nume cunoscute din politica romaneasca au reusit sa isi asigure linistea, pe meleaguri insorite, departe de Romania. Este lesne de inteles ca preocuparile acestor oportunisti erau unele personale si nidecum bunastarea noastra, a romanilor.

Analizand pagubele Romaniei lasate in urma de clasa politica, tinand cont de fenomenul organizat al mafiei padurilor, concesionarea resuselor naturale, de privatizari, etc ne asteptam ca Justitia sa isi faca treaba si sa identifice vinovatii. In acest sens, dorim ca cei care au incalcat legislatia in vigoare sa isi ispaseasca pedeapsa asa cum este legal si sa nu poata fugi din tara pana la sentinta finala a cazului de judecata.

De aceea, cred ca principala dovada de patriotism a parlamentarilor de astazi ( fiindca toti se jura ca sunt) ar fi sa adopte o lege prin care unei persoane sa i se interzica parasirea Romaniei pe timpul desfasurarii unui proces penal, indiferent de incadrare.

Poate ca specialistii in Drept ma vor contrazice, dar atunci cum ii putem face pe politicienii care au saracit si distrus Romania sa plateasca?