Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Partidul Ecologist Român invită Alternativa la discuții

Partidul Ecologist Român urmărește cu mare interes mișcările de pe scena politică românească. Constatăm cu regret reînvierea morților politici ca Gabriel Oprea, Victor Ponta, Dacian Cioloș sau Piedone, personaje cu legături obscure, care au trădat deja, așteptările românilor.
În același timp, salutăm constituirea mișcării civice “Alternativa”, o grupare nouă pe scenă politică din România, formată la inițiativa/ sub aripa fostului lider PMP, Radu Cristescu, actualmente unul dintre cei mai buni comunicatori politici.

Printre măsurile propuse de această mișcare, am regăsit și măsuri pe care, de-alungul timpului, Partidul Ecologist Român le-a recomandat ca soluții celor de la Putere. Pe lângă proiectele care ne aseamănă, mai constatăm și viziunea comună de a făuri “România curată” pornind dinspre diaspora spre țară, aducând românii la ei acasă. Mai mult, pentru că sloganul PER “Ecologizarea clasei politice” pare că îi stimulează pe liderii acestei mișcări, Partidul Ecologist Român, prin președinte Dănuț POP, lansează o invitație la discuții către liderii “Alternativa”, în vederea constituirii unui grup comun de lucru, pentru definitivarea unor proiecte solide, care să ducă cu- adevărat la ecologizarea clasei politice.

În încheiere, salutăm încă o data viziunea îndrăzneață a acestei mișcări civice și sperăm la o colaborare fructuoasă, pentru românii din țară și diaspora.

Birou de presă al PER