Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Partidul Ecologist Roman si-a amanat Congresul

PER a decis amanarea propriului Congres, planificat sambata, 2 octombrie, in deplina solidaritate si empatie cu cetateanul roman obligat in aceasta perioada sa suporte restrictii la propria libertate.
PER condamna sfidarea romanilor!

Modelul de sfidare pas cu pas si la tot pasul, promovat de Presedintele Iohannis a fost preluat prin transmitere directa atat la PNL dar cat si la USR! Pandemia de ignorare a semenilor tai este mai virulenta si poate deveni mult mai letala societatii decat cea de COVID!

PER si-a exprimat indignarea organizarii si desfasurarii alegerilor parlamentare de la sfarsitul lui 2020 si a insistat ca acestea sa fie amanate; semnalele trase au fost ignorate cu consecinte tragice pentru mii si mii de romani! Scenariul s-a repetat cu cateva zile in urma, peste 6.000 de delegati fiind adusi la Bucuresti in ciuda evidentei clare ca pragul de infectare era depasit.

USR nu putea ramane mai prejos si nu a renuntat la organizarea propriului Congres, sfidand din nou cetateanul roman caruia ii este interzisa participarea la evenimente, nunti, botezuri, aniversari, mitinguri sau pur si simplu iesirea la cumparaturi.

Danut POP
PRESEDINTE PER