Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

PER cere demisia Ministrului Transporturilor

In urma ultimelor declaratii facute de Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, cum ca „Primaria Capitalei are „mai mult entuziasm” decat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a administra centura Bucurestiului”, Partidul Ecologist Roman considera ca in locul domniei sale ar trebui sa fie altcineva, cu mai mult entuziasm.

Desi centura Bucurestiului este foarte importanta si nu de putine ori PER a cerut modernizarea și extinderea diferitelor segmente din DNCB, consideram ca asfel de declaratii din partea unui Ministru al Romaniei nu ar trebui facute. Lipsa profesionalismului si utilizarea acestui argument de tip dambovitean il pozitioneaza pe Lucian Sova intr-un politician amator, lipsit de inteligenta si mai ales intr-un mercenar slab ce- si avantajeaza „cumparatorul”, in acest caz, PMB.

Mai mult, Lucian Sova cauta scuze si cand vine vorba de autostrazi oferind tot felul de motive care ar impiedica buna defasurare a lucrarilor de contructie.

Infrastructura de transport asigură dezvoltarea unei economii competitive, ajutând totodată la dezvoltarea societăți.

Din nefericire, infrastructura de transport din România se situează în continuare la un nivel scăzut de operaționalizare și siguranță în comparație cu sistemul european. Regretabil este ca toate guvernele din trecut, dintre care cele mai multe PSD, nu au manifestat o preocupare reala pentru acest domeniu.

A venit momentul sa fim transanti si sa nu mai acceptam purtatori de pix in fruntea ministerelor statului. Coalitia de guvernare PSD-Alde ar trebui sa inceteze sa mai promoveze analfabeti-functionali si sa ne scuteasca de acesta rusine nationala.