Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

PER îi acordă titlul „Ecologistul de Ocazie” Președintelui României

Klaus Iohannis și-a amintit de Ziua Mondială a Mediului după ce a revenit din Germania. Mai mult, a considerat că este un bun prilej de a mai spune ceva despre educația sustenabilă din fițuica sa celebra și neimplementată, programtă tocmai pentru ultimul său an de mandat. Probabil că ar trebui să ne bucurăm că avem un așa președinte ecologist, care marchează (fără efecte) Ziua Mondială a Mediului în orice zi. Mai puțin în ziua oficială.

➡️ Și apoi, cum putea să nu amintească și câte ceva din teoria României Educate? ECOEducația și sustenabilitatea completează perfect miile de școli cu toaleta în curte, rata mare a abandonului școlar și performanțele academice din ce în ce mai slabe ale mediului universitar românesc în comparație cu cel occidental.

❌ Din păcate, marcarea Zilei Mondiale a Mediului la pachet cu Ziua Învățătorului astăzi, este un demers politicianist și fără sens. Este așa, că să punem o bifă că a marcat-o și pe asta. Președintele nostru este un întârziat de fel dar foarte mult îl incântă evenimentele, mai ales dacă se mai plimbă sau primește vreo decorație! Îi oferim si noi prin acest comunicat titlul „Ecologistul de Ocazie” ca reacție la miserupismul său vis-a-vis de probleme de mediu. După minciuna „O pădure cât o țară” a cărei ambasador a fost, este rândul ECOeducației să fie dusă în derizoriu de către Klaus Iohannis.

Dănuț Pop
Președinte PER