Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

PER ii cere lui Dragnea sa renunte la referendumul inutil anuntat si sa sustina idee ecologistilor de a organiza REFERENDUM NAŢIONAL privind interzicerea tăierilor de păduri pentru 10 ani

Ideea organizarii unui referendum privind familia traditionala este total neinspirata, in primul rand ca rezultat si apoi ca si costuri. Insa, pentru Dragnea actiunile populiste sunt cele care conteaza si nu bunastarea romanilor sau siguranta existentiala a acestora. Ca sa nu mai vorbim despre masuri sustenabile, sintagma total necunoscuta lui Dragnea si actualului Guvern, fapt ce se observa cu usurinta din preocuparile acestora.
Se pare ca fenomenul schimbarilor climatice si semnalele internationale in aceasta directie nu reprezinta un domeniu prioritar de actiune pentru alianta PSD-Alde si din pacate, pentru Romania.
_____________________________________________
www.per.ro

PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN (PER) A INIŢIAT, ANUL TRECUT, PE SITE-UL PETITIEONLINE.COM O PETIŢIE PRIVIND ORGANIZAREA UNUI REFERENDUM NAŢIONAL PRIVIND INTERZICEREA TĂIERILOR DE PĂDURIPE O PERIOADĂ DE 10 ANI, CU EXCEPŢIA LEMNULUI DE FOC ŞI A LUCRĂRILOR DE ÎNTREŢINERE. IN PARALEL CU STRÂNGEREA DE SEMNĂTURI, PER CERE PREŞEDINTELUI KLAUS IOHANNIS SĂ DEMAREZE, CONFORM ATRIBUŢIILOR CONSTITUŢIONALE, ACEST REFERENDUM NAŢIONAL OBLIGATORIU PENTRU SOARTA GENERAŢIILOR VIITOARE, ÎN CONTEXTUL SCHIMBĂRILOR CLIMATERICE ACTUALE.
Românii care doresc să semneze acest document o pot face accesând linkul următor: