Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

PER ii cere o pozitie publica ministrului energiei, Anton Anton in legatura cu posiblitatea redeschiderii depozitului de carbune

„Nici șefii CEO, nici conducerea Ministerului Energiei nu-nțeleg cu adevărat ce înseamnă pentru rovinăreni redeschiderea depozitului de cărbune, la doi pași de blocurile din oraș.
Atât Sorinel Boza, cât și Anton Anton fac eforturi disperate pentru a opri protestul care va avea loc vineri, la Rovinari, cu începere de la ora 16.00. Mii de rovinăreni vor pleca într-un marș al disperării, de pe platoul din fața Casei de Cultură.
La rândul lor, șefii PSD Gorj încearcă să acrediteze falsa idee că protestul de vineri ar avea la bază interese de grup, de promovare a unor persoane în Directoratul CEO. Nimic mai fals!

Adevărul e că și șefii PSD Gorj, și Sorinel Boza, și conducerea Ministerului Energiei si-au batut joc de rovinareni inca o data, mintindu-i si anul acesta ca depozitul de carbune nu va mai fi redeschis pe vechea locatie.

De altfel, CEO a cheltuit in ultimii ani sute de miliarde de lei vechi pentru construirea noului depozit, intr-o locatie mai indepartata de oras. Banii s-au cheltuit, dar noul depozit nu e gata și nici nu va fi finalizat prea curând, din moment ce de construirea lui se ocupă firme de casă ale domnului Boza.
Pentru Boza, pentru Anton Anton, pentru șefii PSD Gorj și pentru toți cei care nu-nțeleg de ce ies mii de rovinăreni în stradă, să protesteze, postez fotografiile alăturate. Ele arată IADUL pe care îl aduc în Rovinari, prin redeschiderea depozitului de cărbune pe vechea locație, Boza, Anton Anton și firmele care au încasat sute de miliarde de lei vechi pe lucrări mai degrabă fictive!
Îl invit pe Boza să privească aceste fotografii, ca să înțeleagă ce dramă trăiesc rovinărenii, din cauza incompetentei si a indolentei lui.

Dacă ar avea un gram de onoare, Boza ar trebui să-și mute de mâine biroul lângă depozitul ăsta nenorocit de cărbune, ca o palidă dovadă de solidaritate cu rovinărenii de care conducerea CEO își bate joc încă o dată.”
Sursa poze si text: Facebook Narcis Daju
https://www.facebook.com/daju.narcis/posts/2323909777649900?__tn__=C-R