Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

PER, intre măsluirea sondajelor si realitate

Ecologistii din Romania sunt indusi in eroare. La fiecare sondaj lansat in spatiul public, Partidul Ecologist Roman e plin de surprize. In timp ce unii sociologi ofera cifre exacte, altii ne pozitioneaza la jumatate din procentul real, iar ceilalti nu ne pun deloc in clasamentul partidelor din Romania. Iar asta la distanta de o luna sau doua. Ce-i drept, o iau cifrele razna cateodata. Probabil ca e de la incalzirea globala.

Războiul sondajelor măsluite din Romania scoate in evidenta chiar interesele de culise ale politicii romanesti dar si personaje care pozeaza in mari sociologi, dar sunt, in realitate, slugi ale Sistemului si ale banilor. Intelegem ca jocul cifrelor din sondaje la adresa PER (altul decat marja de eroare) este, de fapt, o actiune de discreditare a Partidului Ecologist Roman.

Cineva se teme ca PER creste. Cine doreste impiedicarea ascensiunii politice a singurului partid din Romania care se preocupa si ofera solutii la problemele de mediu din tara noastra? Romania nu are ecologisti in Parlament, iar asta se vede. Este un domeniu plin de surprize penale, tinute bine la sertar. Mafia padurilor, concesionarea resurselor naturale, ori gestionarea deseurilor. Iata care ar putea fi motivele de nerecunoastere a activitatii PER. Din sursele noastre cat si din sondaje interne, stim ca de- alungul timpului ne-am pozitionat intre 3- 4 %. Mai mult, pe fondul evenimentelor politice din ultimul an si tinand cont de amatorismul si analfabetismul functional promovat de partidele parlamentare, se cunoaste faptul ca PER se afla pe un trend ascendent. Ca dovada, sondajul de astazi ne situeaza de- asupra PMPului, a PRMului si poate chiar de-asupra Pro- Romania. Asta in timp ce in sondajul se saptamana trecuta PER nu aparea in clasament.

Intelegeti acum care e treaba cu impostorii care au parazitat piata sondajelor din Romania?

PS: am atasat imagini cu sondajele in care PER apare. Sunt si altele in care PER nu apare. Pe acelea nu le promovam.