Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

PER propune o campanie nationala de impadurire cu implicarea detinutilor si a asistatilor sociali

Cred ca este lesne de observat cum alianta de gurvernare PSD-Alde, isi focuseaza atentia catre realizarea propriilor interese si nu pe cele ale romanilor sau ale Romaniei. De pilda, prioritizeaza Legile Justitiei si doresc recompense pentru detinuti, neglijand total victimele, sau dezavantajeaza privatul in detrimentul votantilor traditionali, favorizand de exemplu, asistatii sociali. Nu am vazut agitatie sau activitati concrete in directia educatiei, sanatatii, infrastructurii, a mediului si nici a padurilor.

In acest sens si pentru ca suntem in Luna Padurii, Partidul Ecologist Roman propune realizarea unei campanii nationale de impadurire la care sa participe detinutii din penitenciare si asistatii sociali, din fiecare judet, avand in vedere ca ii sustinem atat de mult financiar. Pentru ca au mai avut loc mici actiuni locale, similare, dar nu cu ambele categorii de persoane implicate, subliniem faptul ca propunerea PER se refera la o actiune mare, la nivel national, la care sa participe si alte persoane, iubitoare de natura.

Asadar, ii provocam pe Liviu Dragnea si pe extensia sa politica, Viorica Dancila, sa sustina propunerea PER, demonstrand astfel o preocupare pentru echilibrarea mediului inconjurator si mai ales pentru Romania de maine. Inundatiile, alunecarile de teren si schimbarile climatice ne arata ca tara noastra are nevoie de fapte! Falimentul intelectual de care da dovada actuala guvernare si in speta, PSDul, evidentiaza mostenirea lasata de celelate guverne, amatorismul practicat de-alungul anilor in acest domeniu si accentueaza nenorocirea spre care ne indreptam. Este timpul ca populismul gaunos care ni se serveste zilnic pe banda rulanta sa inceteze. As aminti si de „implicarea” Ministrului Apelor si Padurilor, Ioan Denes, in acesta campanie nationala, dar probabil, este (inca!) in perioada de training, pierdut, undeva, printre analize si situatii, urmand ca dupa ce se obisnuieste cu biroul, sa fie demis si schimbat cu alta sluga.