Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Pluseristii sunt pokemonii politicii romanesti

Dacă miniștrii USR-Plus nu au competențe, ce pretenții sa avem la un subprefect?
⚫️ Pluseriștii sunt pokemonii politicii românești 

Cei de la USR-Plus ne-au demonstrat deja că sunt pokemonii politicii românești, nu doar ca au apărut in aceeași perioada cu jocul ci mai ales prin stilul lor de a acționa, conduși din spate și pentru ideea falsă a stării de bine/ a bunăstării politice, in realitate fiind un proiect iluzoriu și distructiv pentru România. La câte cazuri s-au mediatizat, ne miram când auzim că vreunul are o facultate adevărată, ei fiind cei care cereau meritocrație, dacă ne amintim lozincile din anii trecuți. 

▶️ Astăzi, avem și cazul subprefectului din Alba, politicianul USR Viorel Rașcovici, in cazul căruia ancheta a demonstrat că diploma sa de studii superioare nu este valabilă, fiind, asadar, un alt abonat al “fabricilor de diplome”, de data asta, in țară. Fiind desigur o chestiune de etica și moralitate, ne-am fi așteptat ca Rașcovici să își de demisia, dar cum USRistii sunt expresia tupeului și a prostiei in țara noastră, acest lucru nu s-a întâmplat.

‼️Cred că pluseristii sunt cei mai periculoși mercenari din politica dâmbovițeană! Fii de securiști, răsfățați și dornici de faimă sunt gata sa sacrifice orice este românesc. 

▶️ Au dus in derizoriu ideea omului nou in politică. Cu siguranța nu ar trebuie sa fie prost, descreierat și sclav politic. Nu, acesta nu trebuie sa fie viitorul României! Cele mai importante ministere sunt deținute de către acești amatori și tot in mâna lor e viitorul Romaniei, al copiilor noștri. Înțelegem concurența internă in coaliție, chestiunea decontului politic in alegeri după această perioadă, însă Serviciile românești și instituțiile competente ar trebuie sa vegheze atent la modul in care se desfășoară negocierile și tranzacțiile de orice tip, pentru și in numele României. Dacă miniștrii ăștia nu au competențe, ce pretenție sa avem la un subprefect de județ?

Dănuț Pop
Președinte PER