Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

PNL sacrifică sănătatea populatiei pentru interesul lor electoral

O fractura de logica evidentă a liberalilor este dezbătută tot mai mult de către romanii din țara! Guvernul carantinează localități, dar vrea alegeri! Organizarea alegerilor locale in actualul context va fi un fiasco procedural! Dacă inconsecventa lor a devenit rutina zilnică, iată ca măsurile guvernamentale care urmează a fi luate sunt contestate mai ales de către cei din aparatul administrativ.

Deja, multe persoane care de-a lungul anilor au compus apolitic și chiar politic birourile electorale de circumscripție, au anunțat ca nu vor sa facă parte din vreun organism la alegerile din 27 septembrie. Aceste refuzări ar trebui sa alerteze serios PNL și să ii facă sa renunțe la disperarea de a sacrifica sănătatea și siguranța românilor urmărind doar calcule politice!

PER semnalează că este suficientă existența unei singure unități administrativ- teritoriale carantinate pentru a se proceda la anularea alegerilor! In numeroasele localitati unde s-a impus carantina, nu se pot strânge semnături și nu se poate face propriu-zis campanie! Unele comune nu au curent electric, darămite internet, iar liberalii visează campanie doar în online! Vor să reducă programul teraselor, sacrifică economia țării, dar alegerile tot pe 27 rămân! Aglomeratia din birourile electorale și secțiile de vot va genera un val și mai mare de infectări! Atât de mult i-au speriat sondajele?

Dănuț Pop
Președinte PER