Partidul Ecologist Român

„O clipă nu a fost atentă natura și a zămislit omul; o clipă să nu fie atent omul, și natura iși repară greșeala”

voltaire

Președintele Klaus Iohannis anunță acum cu mare vervă lansarea proiectului “Educația privind schimbările climatice și mediul în școli sustenabile”.

Păi și cu România Educată cum rămâne⁉️ Nu mai întâi ar trebui să explicăm eșecul total reprezentat de acest proiect⁉️ Cu schimbările climatice nu-i de glumă, cum nici cu educația nu ar fi trebuit să fie❗️

România Educată nu a produs altceva decât tone de hârtie pe care diverși iluștri și-au pus semnăturile. În realitate, se poate include, cu succes, in mandatul lui Iohannis, creșterea abandonului școlar în România și a analfabetismului funcțional.

România Educată este un eșec total, se știe❗️

Preşedintele României a ajuns în situația de a duce în derizoriu orice temă despre care vorbeşte şi nu vom permite ca un ciclist de figurație să mimeze grija pentru mediu, distrugând un subiect atat de important pentru România! Căci nu va face nimic mai mult decât evenimente naționale de pozat prin natură sau întâlniri cu te miri ce ONGuri alese.

Președintele ar trebui să îşi vadă de schi ⛷ și golf⛳️, pentru că doar la asta se pare ca se pricepe! Schimbările climatice să le lase pe mâna ecologiștilor!